Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε στρογγυλα κουπ πατ και λιγη άχνη...εγω αποφασισα να τα κανω πιο ταιριαστα στην εποχη,να τα πασπαλισω με πιο πολύ άχνη,αφου δεν ήταν γλυ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookthebook.blogspot.gr