Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το είπα ξανά πως το ταχίνι δεν είναι από εκείνα που αγαπώ..γενικά δεν το χρησιμοποιώ,παρά μόνο αν βρω κάποια συνταγή που μου κάνει κλικ... Μια από αυτές είναι η σάλτσα για χαλβά που δημοσιεύτηκε πριν 1 χρόνο,νομίζω,στον Γαστρονόμο... μου ακουγόταν δελεαστική...στο αποτέλεσμα ήταν κ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookthebook.blogspot.gr