sintages me spanaki | ντοματοσουπα με κριθαρακι συνταγη | τουρτα με πτι μπερ και πουρακια | ρυζογαλο τεφας αλεξιαδου | κινεζικο κοτοπουλο στο φουρνο | λιαστεςντοματες | χοιρινα κεφτεδακια πανε
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/kyriws/4251-mpsxarisio-fileto-me-prasino-piperi.html

Οδηγιες

800 γρ. μοσχαρίσιο κρέας 1 κρεμμύδι 1/2 κούπα ζωμός κρέατος(από βραστό ή κύβος) 2 κουταλιές πράσινο πιπέρι σε κόκκους 1 κουταλιά αλεύρι 4 κουταλιές βούτυρο 1 κουταλιά αλεσμένη ντομάτα θυμάρι αλάτι Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Βάζετε το πιπέρι να μουλιάσει σε χλιαρό νερό. Κόβετε το κρέας σε 4 φιλέτα. Λιώνετε 3 κουταλιές βούτυρο για 1’. Αλατίζετε και καλύπτετε τα φιλέτα με τους κόκκους πιπεριού, τα βάζετε σε ένα ταψί με το βούτυρο και τα ψήνετε για 2’. Τα γυρίζετε και τα ψήνετε για 2’ ακόμη. βγάζετε το κρέας και ροδίζετε το κρεμμύδι και το αλεύρι για 2’. Προσθέτετε την ντομάτα και το ζωμό, πασπαλίζετε με θυμάρι και αφήνετε τη σάλτσα στη φωτιά να πήξει. Προσθέτετε τα φιλέτα και ψήνετε για 15’. Σερβίρετε το κρέας με τη σάλτσα του.

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία