γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | συνταγες για γαυρο | γαυρος στο φουρνο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΙΜΙΤΙΑ)

Πηγή: http://www.vefashouse.gr:80/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept%5fid=2&recipe%5fid=1025&flag=1

Οδηγιες

15 γρ. μαγιά νωπή ή 1 1/2 κουταλάκι μαγιά ξερή 2 1/2 κούπες ζεστό νερό (40 βαθμών Κελσίου) 1 κιλό αλεύρι δυνατό 1/3 κούπας ζάχαρη 1/4 κούπας σπορέλαιο 2 κουταλάκια αλάτι 300 γρ. σουσάμι Διαλύστε τη μισή μαγιά σε 1/2 κούπα χλιαρό νερό, ρίξτε 2 - 3 κουταλιές αλεύρι να γίνει χυλός [...]

Διαβαστε ολοκληρη τη συνταγη

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • λάδι
  • αλέυρι
  • μαγιά
  • σπορέλαιο
  • σουσάμι
  • μανταρίνι

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με κρέαςΟχι
  • Με θαλασσινάΟχι
  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με χόρταρικάΟχι

Ειδος φυλλου

  • Κρούστας Οχι
  • Σφολιάτα Οχι
  • Κουρού Οχι
  • Χωριάτικο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το vefashouse.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • λάδι
  • αλέυρι
  • μαγιά
  • σπορέλαιο
  • σουσάμι
  • μανταρίνι

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία