εκμεκ καταιφι βεφα | εκμεκ καταιφι δρισκας | εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | ψητα λαχανικα στο τηγανι | εκμεκ κανταιφι συνταγη παρλιαρος | εκμεκ γλυκο | μακαρονακι κοφτο | εκμεκ καταιφι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πηγή: http://www.vefashouse.gr:80/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept%5fid=2&recipe%5fid=1003&flag=1

Οδηγιες

για τα κεφτεδάκια 1 κούπα κρεμμύδια 2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο, χωριάτικο, χωρίς την κόρα 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 αυγό 1/4 κούπας λάδι 1 κουταλιά ξύδι 2 κουταλιές μαϊντανό ή δυόσμο 1/4 κουταλάκι σόδα αλάτι, πιπέρι ρίγανη αλεύρι για το τύλιγμα για τη σάλτσα 4 μεγάλα κρεμμύδια 3/4 κούπας λάδι 5 σκελίδες σκόρδο 1/3 κούπας κόκκινο κρασί 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας 1 κουταλιά κέτσαπ 2 φύλλα δάφνης 6 κόκκους μπαχάρι αλάτι, πιπέρι Ζυμώστε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια. Τυλίξτε τα σε αλεύρι και τηγανίστε τα σε καυτό λάδι. Τοποθετήστε τα σε πυράντοχο σκεύος, περιχύστε με τη σάλτσα κρεμμυδιού που έχετε ήδη φτιάξει και ψήστε τα στους 200 βαθμούς Κελσίου για 15' περίπου.

Διαβαστε τη συνταγη στο vefashouse.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το vefashouse.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία