εκμεκ καταιφι βεφα | εκμεκ καταιφι δρισκας | εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | ψητα λαχανικα στο τηγανι | εκμεκ κανταιφι συνταγη παρλιαρος | εκμεκ γλυκο | μακαρονακι κοφτο | μαυροματικα φασολια σαλατα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Πηγή: http://www.vefashouse.gr:80/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept%5fid=2&recipe%5fid=663&flag=1

Οδηγιες

φτερούγες κοτόπουλου 2/3 κούπας σόγια σος 1/2 κούπα κέτσαπ 2 κουταλάκια τριμμένη πιπεριά μαύρη ζάχαρη τριμμένο τζίντζερ 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές κορν φλάουρ 1/2 κούπα νερό Για τη σος: Βάζουμε σ' ένα μπολ τη σόγια, την κέτσαπ, τη μαύρη ζάχαρη, την τριμμένη πιπεριά, το τριμμένο τζίντζερ και το σκόρδο τριμμένο, τα ανακατεύουμε και αφού πάρουν βράση, προσθέτουμε το κορν φλάουρ διαλυμένο σε νερό, για να δέσει η σάλτα. Πανάρουμε το κοτόπουλο (το αλευρώνουμε, το βουτάμε σε αυγό και στη συνέχεια σε φρυγανιά) και το τηγανίζουμε. ΄Οταν είναι έτοιμες οι φτερούγες, τις τυλίγουμε στη σάλτσα ή τις στρώνουμε στην πιατέλα και βάζουμε τη σάλτσα στη μέση.

Διαβαστε τη συνταγη στο vefashouse.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το vefashouse.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία