εκμεκ καταιφι δρισκας | εκμεκ γλυκο | εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | γλυκα ψυγειου εκμεκ | συνταγη για χαλβα με ταχινι | χαλβας πολιτικος συνταγη | συνταγες με τορτελινια τυριου | ψητες μελιτζανες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ

Πηγή: http://www.vefashouse.gr:80/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept%5fid=2&recipe%5fid=289&flag=1

Οδηγιες

1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο 700 γρ. μικρά κρεμμύδια 500 γρ. ντομάτα συμπυκνωμένη 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό 1 φύλλο δάφνης 2-3 μπαστουνάκια κανέλας 1/2 κούπα ξίδι 1 κούπα λάδι μπαχάρι αλάτι - πιπέρι Βάζουμε το ψιλοκομμένο, ξερό κρεμμύδι να ροδίσει στο λάδι. Προσθέτουμε το μοσχάρι και το αφήνουμε μέχρι να κάνει κρούστα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τη δάφνη, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα με νερό και ξίδι και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει.

Διαβαστε τη συνταγη στο vefashouse.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το vefashouse.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία