γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρι στη λαδοκολλα

Πηγή: http://www.argiro.gr/%CE%98%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%AC/recipes/%CF%88%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1

Οδηγιες

4 φιλέτα ψαριού (της αρεσκείας σας) 1 ρίζα φινόκιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες 1 κ.σ. κάππαρη 8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 μεγάλες λαδόκολλες Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο εργασίας. Στο κέντρο κάθε λαδόκολλας ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάππαρη. Περιχύνουμε κάθε φιλέτο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Κλείνουμε σε πακέτο τη λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω. Γυρίζουμε τη λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20΄. Αφήνουμε στη λαδόκολλα τα φιλέτα μέχρι να σερβίρουμε για να διατηρηθούν ζεστά. μερίδες 4 Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά

Διαβαστε τη συνταγη στο argiro.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το argiro.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία