Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
5 μεγάλα (150-160 γραμμ.) ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου 150-160 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150-160 γραμμ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη 1/2 κ.γλ. ξίδι λευκό 1/2 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας 1 πρέζα αλάτι Φράουλες και σαντιγί για το γαρνίρισμα Για τη σάλτσα φράουλας: 300 γραμμ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο argiro.gr