Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
200 γρ καρδιές αγκινάρας σε κονσέρβα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν 2 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 4 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας παρμεζάνα σε "φλοίδες" μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο Σουρώνετε τις καρδιές από τις αγκινά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook