μαρμελαδα βερίκοκο βεφα αλεξιαδου | ευκολο γλυκο με ζελε | keik me kerasia | πατατακια συνταγες της παρεας | σαλτσα για σουτζουκακια me poumaro | γλυκια καλημερα με τιραμισου | μαρμελαδα φραουλα παρλιαρου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΡΟΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/kyriws/121-rolo-mosxari-me-dentrolibano.html

Οδηγιες

1.200 γρ. τρυφερό κομμάτι μοσχαριού (το οποίο δένουμε σε ρολό) Μισό κεφάλι σκόρδο σε σκελίδες κομμένες σε τέταρτα 2-3 κλαράκια από φρέσκο δεντρολίβανο Λάδι Αλάτι-πιπέρι 8-10 πατάτες κομμένες Με τη μύτη ενός μαχαιριού ανοίγετε τρύπες ενός εκατοστού κατά μήκος του κρέατος και των πλευρών του περιμετρικά. Αλείφετε το ρολό με λίγο λάδι και το αλατοπιπερώνετε καλά από όλες τις πλευρές. Βάζετε μέσα στις σχισμές το σκόρδο και τις κορυφές από το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνετε ξανά μέσα στις τρύπες. Tο αφήνετε έτσι για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο. Bάζετε τις πατάτες σε ένα ταψί, τις ραντίζετε με λίγο λάδι, ρίχνετε δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Tοποθετείτε μια σχάρα πάνω από τις πατάτες, στερεώνοντάς τη διαγώνια στο ταψί, και βάζετε από πάνω το ρολό, ώστε οι χυμοί του να πέφτουν πάνω στις πατάτες. Προθερμαίνετε στους 220 βαθμούς το φούρνο και ψήνετε για 20 λεπτά, μετά σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο συνεχίζοντας το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά. Αν έχετε θερμόμετρο, η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος πρέπει να δείξει 58 βαθμούς (αλλιώς κόψτε με ένα μαχαίρι για να δείτε πόσο ψημένη είναι η καρδιά, που στη χειρότερη περίπτωση πρέπει να είναι ροζ και όχι γκρι και στεγνωμένο. Το αφήνετε να σταθεί 10 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία