Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1.200 γρ. τρυφερό κομμάτι μοσχαριού (το οποίο δένουμε σε ρολό) Μισό κεφάλι σκόρδο σε σκελίδες κομμένες σε τέταρτα 2-3 κλαράκια από φρέσκο δεντρολίβανο Λάδι Αλάτι-πιπέρι 8-10 πατάτες κομμένες Με τη μύτη ενός μαχαιριού ανοίγετε τρύπες ενός εκατοστού κατά μήκος του κρέατος και των πλευρ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook