εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | εκμεκ καταιφι δρισκας | ψητα λαχανικα στο τηγανι | εκμεκ γλυκο | ψητα λαχανικα δρισκας | εκμεκ καταιφι παρλιαρου | γλυκα ψυγειου εκμεκ | κοφτο μακαρονακι με σαλτσα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΡΙΖΟΤΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/kyriws/280-rizoto-parmezana.html

Οδηγιες

450 γρ. ρύζι αρμπόριο 1,5 λίτρο ζωμός κότας 150 γρ. άσπρο κρασί 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 2 πρέζες σαφράν σε σκόνη 1 κρεμμύδι 2 κουταλιές ελαιόλαδο πιπέρι 100 γρ. Βούτυρο Σε 3 κουταλιές ζεστό νερό διαλύετε το σαφράν, αφήνοντάς το για 10 λεπτά. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Ζεσταίνετε το [...]

Διαβαστε ολοκληρη τη συνταγη

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • κρασί
  • παρμεζάνα
  • ρύζι
  • σαφράν
  • ριζότο
  • αρμπόριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με χόρταρικάΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • κρασί
  • παρμεζάνα
  • ρύζι
  • σαφράν
  • ριζότο
  • αρμπόριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία