γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΤΑ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/kyriws/3806-2012-05-16-10-24-31.html

Οδηγιες

8 μπουτάκια κοτόπουλο 75 ml λάδι 75 ml άσπρο κρασί 1/2 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3-5 σταγόνες ταμπάσκο 1 σκελίδα σκόρδο 5 κλωναράκια δεντρολίβανο Βάζουμε το λάδι με το άσπρο κρασί σε μια κατσαρόλα.Προσθέτουμε αλάτι,με πιπέρι και ταμπάσκο.Καθαρίζουμε το σκόρδο και το λιώνουμε εκεί μέσα. Πλένουμε το δεντρολίβανο,το τινάζουμε να στεγνώσει,μαδάμε τα βελόνια του και τα ρίχνουμε στα υλικά μέσα στην κατσαρόλα. Τα βράζουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε έπειτα να κρυώσουν.Αναμειγνύουμε τα μπουτάκια το κοτόπουλο με τη μαρινάδα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν περίπου 30 λεπτά. Προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου στους 200 βαθμούς.Βγάζουμε τα μπουτάκια από τη μαρινάδα και τη βάζουμε στην άκρη. Τοποθετούμε τα μπουτάκια επάνω σε μια σχάρα και τα ψήνουμε 25-35 λεπτά γυρνώντας τα κάθε τόσο.Ταυτόχρονα,τα αλείφουμε ξανά και ξανά με τη μαρινάδα. Με αυτό το πιάτο ταιριάζει κι ένα γλυκόξινο ντιπ. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία