γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | μαυροματικα σαλατα | μαυροματικα | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/kyriws/2434-mosxarisies-mprizoles-sti-sxara.html

Οδηγιες

4 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες 2 πιπεριές Φλωρίνης χυμός ενός λεμονιού 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Ξεφλουδίζετε και χτυπάτε τις σκελίδες σκόρδο σε ένα γουδί. Στίβετε το λεμόνι και φυλάτε το χυμό του. Σε μια βαθιά πιατέλα, βάζετε τις μπριζόλες, τις περιχύνετε με το λάδι και το χυμό, και τις καλύπτετε με τα λιωμένα σκόρδα. Στο μεταξύ, ζεσταίνετε τη σχάρα. Όταν θερμανθεί, τοποθετείτε τις μπριζόλες. Κάθε φορά που τις γυρίζετε, τις αλείφετε με τη μαρινάδα. Έτσι, θα ξεροψηθούν εξωτερικά αλλά θα μείνουν μαλακές στο εσωτερικό. Πριν τις βγάλετε από τη σχάρα, τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Τις διατηρείτε ζεστές. Ψήνετε και τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζετε, τις κόβετε σε λωρίδες και συνοδεύετε το κρέας. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία