γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΙΤΑ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/kyriws/3215-keftedakia-kokkinista-me-giaourti-kai-pita.html

Οδηγιες

500 γρ. κιμά χοιρινό 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 φέτες ψωμί ξερό μουσκεμένο 2 αυγά Ρίγανη αλάτι πιπέρι δυόσμο 1 ποτήρι κρασί λευκό 400 γρ. τομάτα κονκασέ 50 γρ. ελαιόλαδο Λάδι για τηγάνισμα Λίγο αλεύρι 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5 πίτες (γύρου) Ετοιμάζουμε την σάλτσα τομάτας, βάζοντας το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε το μισό κρεμμύδι, σκόρδο και την τομάτα. Αφού πάρουν μία βράση προσθέτουμε το κρασί, λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και βράζουμε για 5 λεπτά. Για να φτιάξουμε τα κεφτεδάκια, ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός γιαούρτι και αλεύρι), πλάθουμε τη ζύμη, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε. Βράζουμε τα κεφτεδάκια μέσα στη σάλτσα για 10 λεπτά. Σερβίρουμε πάνω σε πίτα ψημένη, με μια κουταλιά γιαούρτι. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία