εκμεκ καταιφι δρισκας | εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | εκμεκ γλυκο | συνταγες με τορτελινια τυριου | γλυκα ψυγειου εκμεκ | χαλβας πολιτικος συνταγη | εκμεκ καταιφι παρλιαρου | ψητες μελιτζανες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/orektika/2960-2012-08-29-09-12-27.html

Οδηγιες

500 γρ. πατάτες 2 κ.σ.λάδι 4 κολοκυθάκια σε φέτες 1 κομμένο κρεμμύδι 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 4 κομμένες ντομάτες 1 κ.σ.φρέσκο κομμένο βασιλικό 2 κουτ.τσαγ. φρέσκη κομμένη ρίγανη 1 φλιτζάνι ψίχουλα φρέσκου ψωμιού 1/2 φλιτζάνι τριμμένο νόστιμο τυρί Κόβετε τις πατάτες σε μεγάλα κομμάτια, τις ρίχνετε σε βραστό νερό και τις αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζετε και τις χωρίζετε σε τέσσερα πυρίμαχα σκεύη. Ζεσταίνετε το μισό λάδι στο τηγάνι,προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο,τα τηγανίζετε. Προσθέτετε τις ντομάτες,το βασιλικό και την ρίγανη και τα ψήνετε μέχρι να γίνουν πολτός. Ρίχνετε τη σάλτσα πάνω από τις πατάτες και τα κολοκυθάκια. Τα πασπαλίζετε με ανακατεμένα ψίχουλα και τυρί και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 30’ ή μέχρι να ροδίσουν καλά. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία