Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1 κιλό μικρά καλαμαράκια αλεύρι αλάτι για τηγάνισμα λάδι 2 κομμένα στη μέση λεμόνια Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι. Καθαρίζετε, πλένετε, αλευρώνετε τα καλαμαράκια και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι, γυρίζοντας τα έτσι ώστε να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές,θέλουν αρκετή προσοχή γιατ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook