γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | μαυροματικα σαλατα | μαυροματικα | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | συνταγες γαυρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΡΥΖΟΓΑΛΟ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/glyka/3826-2012-08-30-08-58-08.html

Οδηγιες

1 λίτρο γάλα 1 ποτήρι του νερού ρύζι γλασέ 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη Φλούδα από λεμόνι 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ Κανέλα Πλένουμε το ρύζι και το βράζουμε με λίγο νερό. Αφού απορροφήσει το νερό του, ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το γάλα και τη φλούδα λεμονιού και το αφήνουμε να σιγοβράσει. Όταν αρχίζει το ρύζι και ανοίγει ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο γάλα και ανακατεύουμε συνεχίζοντας το βράσιμο, ώσπου να γίνει αραιός χυλός. Σερβίρουμε το ρυζόγαλο σε μικρά μπολ ή πιάτα. Αφήνουμε να κρυώσει και το πασπαλίζουμε με κανέλα | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία