γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | μαυροματικα σαλατα | μαυροματικα | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΠΑΒΛΟΒΑ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/glyka/4147-pavlova.html

Οδηγιες

4 Ασπράδια αυγών 225 γρ. ψιλή ζάχαρη 5 ml κορν φλάουρ 5 ml ξύδι από λευκό κρασί 2,5 ml άρωμα βανίλιας 300 ml πλήρης κρέμα γάλακτος 450 γρ. φρέσκα μαλακά φρούτα π.χ. φράουλες,βατόμουρα ή ροδάκινα,δαμάσκηνα και ανανά,κομμένα σε κομμάτια ή τεμαχισμένα,ανάλογα με τις απαιτήσεις Προθερμάνετε το φούρνο στους 130 βαθμούς. Τοποθετήστε ένα ταψί με λαδόκολλα και σχηματίστε πάνω στο χαρτί έναν κύκλο 23εκ. Αναποδογυρίστε το χαρτί. Ρίξτε τα ασπράδια των αυγών στο μπολ Kenwood. Με τη βοήθεια του φτερού, στην ταχύτητα 5, χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να δέσουν. Ενώ χτυπάτε τα αυγά, προσθέστε τη ζάχαρη, ένα γεμάτο κουτάλι τη φορά. Μετά από λίγο η μαρέγκα θα δέσει και θα γίνει στιλπνή. Ανακατέψτε το κορν φλάουρ, το ξύδι από λευκό κρασί και το άρωμα βανίλιας και ρίξτε τα όλα στο μείγμα. Αδειάστε μισή από την μαρέγκα στο ταψί και γεμίστε τον κύκλο που σχεδιάσατε νωρίτερα. Στη συνέχεια προσθέστε γύρω από τις άκρες μεγάλες κουταλιές από την υπόλοιπη μαρέγκα, έτσι ώστε να φτιάξετε ένα καλαθάκι. Ψήστε το για 1 1/2 ώρα ή μέχρι να στεγνώσει από έξω αλλά να κρατάει λίγο στο κέντρο. Σβήστε το φούρνο και αφήστε τη μαρέγκα μέσα για τουλάχιστον 3 ώρες,μέχρι να κρυώσει. Τοποθετήστε τη σε μια σχάρα και αφαιρέστε τη λαδόκολλα. Χρησιμοποιώντας το φτερό, χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος μέχρι να δέσει. Βάλτε τη μαρέγκα σε ένα πιάτο σερβιρίσματος, γεμίστε το κέντρο με σαντιγί και βάλτε τα φρούτα από πάνω. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία