Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι ½ ποτήρι λάδι αλάτι Γέμιση: 1 κιλό ξινή μυζήθρα (τριμμένη) Ανακατεύουμε υλικά για τη ζύμη και προσέχουμε ώστε το ζυμάρι να είναι πολύ μαλακό. Το αφήνουμε να φουσκώσει. Τηγανίζουμε το ζυμάρι σε λίγο λάδι και σε αντικολλητικό τηγάνι: βουτάμε τα χέρια μας στο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook