γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΣΥΚΟ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/glyka/567-2012-05-16-11-06-50.html

Οδηγιες

2 κιλά ώριμα σύκα κατά προτίμηση άσπρα 1/5 του κιλού ζάχαρη 1 μικρή χούφτα γαρύφαλλα 1 χαρτάκι βανίλια Πλένουμε καλά τα σύκα, τα βάζουμε σε ένα τρυπητό και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα την ζάχαρη, ένα ποτηράκι του κρασιού νερό και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Χαμηλώνουμε την φωτιά, ρίχνουμε τα σύκα, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν για 45 λεπτά. Προσθέτουμε τα γαρύφαλλα, την βανίλια και αφήνουμε το γλυκό να βράσει μέχρι να δέσει το σιρόπι. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία