γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | μαυροματικα σαλατα | μαυροματικα | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΝΕΡΑΝΤΖΙ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/glyka/563-2012-08-29-09-52-07.html

Οδηγιες

1 κιλό φλούδες νεραντζιού 1200 γρ ζάχαρη 1 κουτί γλυκόζη (προαιρετικά) 1 ποτήρι του νερού,νερό 1 λεμόνι (χυμό) 1 βανίλια Ξύνουμε τα νεράντζια, (ώστε να φύγει η εξωτερική επιφάνεια) στον τρίφτη και τα κόβουμε 6 λουρίδες, αν είναι μεγάλα. Τα τυλίγουμε και τα περνάμε σε διπλή κλωστή με την βελόνα κάνοντάς τα κολλιέ. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα νεράτζια και τα βράζουμε έως ότου μαλακώσουν πολύ και ξεπικρίσουν. Τα βγάζουμε από την κλωστή, τα πιέζουμε λίγο για να βγει το πολύ νερό και μετά τα βάζουμε στην κατσαρόλα με τα παραπάνω υλικά (προσθέτω και την γλυκόζη για να μην ζαχαρώσει). Τα βράζουμε έως ότου "δέσει" το γλυκό και άμα κρυώσει τα βάζουμε σε βαζάκια. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία