Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά συνταγής μοσχαρίσιο φιλέτο: 1 κιλό, κομμένο σε 6-8 φέτες λευκό κρασί: 100ml γκοργκοντζόλα: 80 γρ. λιωμένη με πιρούνι ροζ πιπέρι: 1 κουταλιά της σούπας, σπασμένους πιπέρι μαύρο: φρεσκοτριμμένο αλάτι: όσο θέλετε κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο . φρέσκα κρεμμυδάκια: 2 ψιλοκομμένα βούτυρο: [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο icookgreek.com