Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Η λέξη «σαβόρο» έχει ιταλικές ρίζες και χρησιμοποιείται για να περιγράψει σάλτσες που δίνουν γεύση αλλά και διατηρούν τηγανιτά ψάρια. Οι παραλλαγές είναι άπειρες και νοστιμότατες...! Υλικά - 1 κιλό γόπες καθαρισμένες - Αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα - 4 σκ. Σκόρδο ψι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο lovecook.gr
Υλικα Συνταγης
- σταφίδα
- λάδι
- σκόρδο
- αλεύρι
- δάφνες
- ξύδι
- δέντρολιβανο
- δενδρολίβανο
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το lovecook.gr
Υλικα Συνταγης
- σταφίδα
- λάδι
- σκόρδο
- αλεύρι
- δάφνες
- ξύδι
- δέντρολιβανο
- δενδρολίβανο
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy