Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ για το Κεικ Καρυδας (τη βάση για το λαγουδάκι) 340 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (1 ωρα εκτος ψυγείου)2 1/2 φλυτζάνια ζάχαρη6 μεγάλα αβγα σε θερμοκρασία δωματίου1 1/2 κ.γ βαλίλια υγρή ή σε σκόνη3 φλυτζ αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.γ baking powder1 κ.γ. μαγειρική σόδα1/2 κ.γ αλάτι1 [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο omanoclock.gr