Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για το φύλλο: Βάζεις το βούτυρο να λιώνει. Βάζεις σε ένα μπολ αλεύρι, αλάτι και άχνη ζάχαρη. Ρίχνεις το βούτυρο στο ζυμάρι. Ανακατεύεις ελαφρώς με μαρίζ και προσθέτεις το νερό. Ζυμώνεις και το αφήνεις να ξεκουραστεί για μία ώρα. Για την κρέμα: Σε μία κατσαρόλα βάζεις το γάλα για να ζεσταθεί (ό [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο omanoclock.gr