Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Στο προηγούμενο άρθρο της σειράς (Η επιστήμη πίσω απ’ την καθημερινή μαγειρική – Μέρος Γ’), είδαμε τις διαφορές στον τρόπο που μεταδίδεται η θερμική ενέργεια στο φαγητό, σε τρεις πολύ διαφορετικές μαγειρικές μεθόδους, το ψήσιμο στο τηγάνι, το μαγείρεμα με σουβίντ και το ψήσιμο στο φούρνο. Σ’ αυ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο caruso.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- αρνί
- κοτοπουλο
- βραστά
- μπριζόλες
- λάχανο
- λίπος
- μοσχάρι
- ζελατίνα
- κατσίκι
- αντίδια
- κότσι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΝαι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΝαι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Ναι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το caruso.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- αρνί
- κοτοπουλο
- βραστά
- μπριζόλες
- λάχανο
- λίπος
- μοσχάρι
- ζελατίνα
- κατσίκι
- αντίδια
- κότσι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy