Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με την κανέλα. Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε το τριμμένο καρότο, το αλεύρι με την κανέλα και το αλάτι. Ανακα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο glykes-alchimies.gr