Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
η μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο αλμπουμ με τις σαλτσες , τη συνταγη της μπεσαμελ , θα δειτε ότι την χρησιμοποιουμε για πολλες παρασκευες μαγειρεματος. Οσο για τη σαλτσ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο omorfesgeuseis.blogspot.gr