Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία του μελιού φτάσει στους 130 ο C (αυτό γίνεται πολύ γρήγορα), το αδειάζουμε σιγά-σιγά μέσα στο ασπράδι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο glykes-alchimies.gr