Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για τη βάση-ζύμη 270 γρ. βούτυρο πολύ παγωμένο+ έξτρα για το σκεύος 100 γρ. άχνη ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 300 γρ. αλεύρι μαλακό 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας ½ κ.σ. κανέλα σκόνη Για την κρέμα πατισερί 1 λίτρο γάλα 3,5% λιπαρά 1 λοβό βανίλιας 270 γρ. ζάχαρη 100 γρ. κορν φλάουρ 6 κρόκους [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο akispetretzikis.com