Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι για ψαρόσουπα (χριστόψαρο , ασπρόβλαχος , πέρκα), 1 πράσο, 1 φρέσκο κρεμμύδι, 1 κουταλιές ντοματοπολτέ, 2 ντομάτες ψιλοκομμένες, ½ φλ. κρασί λευκό, 2 πατάτες κομμένες σε κύβους, 1 ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο, 300γρ. ρύζι parboiled Lisko, 2 λεμόνια, ελαιόλ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com