Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ Για την πανακότα 600γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά), 100γρ. γάλα, 10 γρ. φύλλα ζελατίνης, 100 γρ. ζάχαρη. Για τις φράουλες 500γρ. φράουλες μικρές, ξεπλυμένες και καθαρισμένες (καθαρό βάρος), 100γρ. ζάχαρη, 50γρ. ρούμι. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζετε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com