Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά για 4 άτομα 4 κομμάτια φιλέτο άσπρου ψαριού (πέρκα ή μπακαλιάρος), σύνολο 700-750 γρ. περίπου, 8 πράσα, ½-1 καυτερή πιπερίτσα τσίλι, ξεσποριασμένη και πολύ ψιλοκομμένη, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, ½ φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, αλάτι, άσπρο πιπέρι. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ετοιμάζετε τα πράσα: [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com