Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αυτή η θεσπέσια κυριολεκτικά σος ήταν πάντα από τα αγαπημένα μου συνοδευτικά για ψάρι. Όταν τη δοκίμασα πρώτη φορά στο Παρίσι, ήθελα απεγνωσμένα ένα κουτάλι για να μην αφήσω ούτε σταγόνα στο πιάτο μου. Την είχα φάει με φρέσκο λαβράκι, αλλά είναι εξίσου φανταστική με γαρίδες ή οποιοδήποτ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com