Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά: 1/2 κιλό πέταλα τριαντάφυλλων 4 φλυτζάνια ζάχαρη 2γρ. κρεμόριο Εκτέλεση: Μαζεύουμε τα πέταλα από τα τριαντάφυλλα μας τον Απρίλη και πάντα πολύ νωρίς το πρωί με την δροσιά. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με 1 φλυτζάνι νερό και 1 φλυτζάνι ζάχαρη και ανακατεύουμε απαλά. Τα βράζουμε σε μέτ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntages.matia.gr