Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Μία πάρα πολύ ωραία, αλλά και σχετικά εύκολη συνταγή που ήταν πάρα πολύ διαδεδομένη σε όλη τη Μεσσηνία από τα παλιά χρόνια, διότι με τη μέθοδο αυτή μπορούσαν να διατηρήσουν τα τηγανισμένα ψάρια για αρκετές ημέρες. Σήμερα την ίδια συνταγή, αλλά για να μην είναι τόσο βαρύ φαγητό, Ο Μπακαλ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο paradosi-gefseon.blogspot.gr