Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Πρόσφατα δοκίμασα το ρύζι konjac του Ντουκάν και έχω να σας πω κάποια πράγματα γι' αυτό γιατί δεν είναι σαν τα υπόλοιπα προϊόντα shirataki που σας έχω περιγράψει σε παλιότερη ανάρτηση . Η βασική διαφορά είναι ότι αυτό το ρύζι δεν το τρώμε απεριόριστα, έχει δύο ανεκτά το κάθε σακουλάκι! Αυτό συμ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο dukandiaita.blogspot.gr