Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Έχουν μια απίστευτη ντελικάτη σάρκα και μια αέρινη χαρακτηριστική γεύση , που, μόλις τη γευτείς για πρώτη φορά, νομίζεις ότι δε θα την ξεχάσεις ποτέ! Ειδικά, η μεγάλη ελληνική γάμπαρη με το σταχτί χρώμα και την πλούσια σάρκα μπορεί να μαγειρευτεί με δεκάδες τρόπους, αλλά η πεμπτουσία της γεύσης [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntageskamomata.blogspot.gr