Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η πολέντα είναι το σιμιγδάλι καλαμποκιού. Πολλές φορές αναφέρεται ως καλαμποκάλευρο σε ορισμένες συνταγές, αλλά αυτό είναι λάθος (όσο λάθος είναι να λέμε και το σιμιγδάλι σιταριού, αλεύρι). Για να φτιάξουμε πολέντα η γενική συνταγή είναι απλή: 1 μέρος πολέντας σε 3 μέρη νερό. Αυτή η [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gelastazwakia.blogspot.gr