Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά 300 ml ελαιόλαδο παρθένο 100 γρ. τζίντζερ τριμμένο Διαδικασία συνταγής Βάζουμε σε μπουκάλι ή βαζάκι το τριμμένο τζίντζερ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Φυλάμε το μπουκάλι σε σκιερό και δροσερό μέρος για 15-20 ημέρες. Έπειτα, είναι έτοιμο για χρήση Φυλάσσεται σε ψυγείο αλ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gelastazwakia.blogspot.gr