Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για το σιρόπι 250 ml νερό 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 στικ κανέλας 3 ολόκληρα γαρίφαλα, αποξηραμένα ½ πορτοκάλι, κομμένο στη μέση 75 γρ. μέλι Για το μείγμα 1 200 ml ηλιέλαιο 90 ml ελαιόλαδο 200 ml χυμό πορτοκαλιού 25 γρ. ζάχαρη άχνη ¼ κ.γ. γαρίφαλο, σε σκόνη 1-2 κ.γ. κανέλα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο akispetretzikis.com