Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για ταψί 25X34 εκ.: Για την ζύμη 200 γρμ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει 85 γρμ. αλεύρι αμυγδάλου, (αμυγδαλόψυχα τριμμένη σκόνη) 150 γρμ. ινδοκάρυδο, (τριμμένη καρύδα) 2 1/2 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ 260 γρμ. ζάχαρη 160 γρμ. βούτυρο γάλακτος, σε θερμοκρασία δωματίου [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο akispetretzikis.com