Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Έβρασα το κεφάλι, το συκώτι και την ραχοκοκαλιά ενός μπακαλιάρου, μαζί με ένα μικρό κοκκινόψαρο, μια γλυκοπατάτα, δύο κρεμμύδια, τρία καρότα, τζίντερ, λεμονόχορτο, μαύρο κάρδαμο, μαύρο πιπέρι, και αλάτι. Αφού βράσανε καλά, σούρωσα τον ζωμό, ξεκοκάλησα ότι ψαχνό μπορούσα να βγάλω από τα ψάρια, κ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cuisinesperos.blogspot.gr