Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και σε ψάρι ή λαχανικά, το οποίο έχει σωταριστεί πρώτα σε κάποια λιπαρή ουσία (βούτυρο ή λάδι) και έπειτα μαγειρεύεται σε σιγανή φωτιά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- κρεμμύδι
- λάδι
- καρότο
- πατάτα
- κρασί
- μανιτάρι
- λάχανο
- λίπος
- μοσχάρι
- ζελατίνα
- μακαρονάκι
- γλώσσα
- πορτσίνι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Ναι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- κρεμμύδι
- λάδι
- καρότο
- πατάτα
- κρασί
- μανιτάρι
- λάχανο
- λίπος
- μοσχάρι
- ζελατίνα
- μακαρονάκι
- γλώσσα
- πορτσίνι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy