Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Πεζουκλού τανέας, η παντζαροσαλάτα αλά ποντιακά (Φωτ.: Κώστας Κατσίγιαννης) Ο νεαρός σεφ Σάββας Καρίπογλου «πειραματίζεται» με την ποντιακή κουζίνα και δημιουργεί πιάτα με πιο μοντέρνα μορφή έτοιμα να... διεκδικήσουν θέση σε γκουρμέ εστιατόρια! ΥΛΙΚΑ 3 φρέσκα παντζάρια (με τα φύλλα) 1 [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr