Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ίσως ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να μαγειρέψουμε το μοσχαρίσιο συκώτι και παράλληλα κι ο πιο νόστιμος. Το μαρινάρισμα σε κρασί και ξύδι μαλακώνει το συκώτι και διώχνει την έντονη μεταλλική γεύση του, κάνοντάς το πολύ τρυφερό και γευστικό. Γίνεται τόσο ωραίο, που θα το φάνε ακόμα και τα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr