Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
11 Απριλίου 2014 Αν και δεν έχουμε συνηθίσει να το τρώμε έτσι, το ωμό παντζάρι έχει πολύ ωραία γεύση τριμμένο μέσα σε σαλάτες. Η συγκεκριμένη συνδυάζει δυο γλυκές, χρωματιστές ρίζες με αρωματικά χορταρικά και ένα γευστικό ντρέσινγκ. Είναι πολύ θρεπτική και νόστιμη επιλογή για ένα ελαφρύ γεύμα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο veganinathens.com/gr/el