γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεπες γεμιστες με κοτοπουλο

Πηγή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/krepes-gemistes-me-kotopoulo.html

Οδηγιες

Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 1 μεγάλο ποτήρι αλεύρι 1 μεγάλο ποτήρι γάλα 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη Για τη σάλτσα Μορνέ: 30 γρ. βούτυρο 1 γεμάτη κουτ. σούπας αλεύρι 1/4 λίτρου γάλα 50 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος κομματάκια ψαχνό από στήθος κοτόπουλου αλάτι,πιπέρι Για το ψήσιμο: 1 τηγάνι διαμέτρου 18-20 εκατ. βούτυρο Κρέπες: χτυπάτε μαζί όλα τα υλικά της ζύμης σ' ενα μπολ. Αφήνετε το χυλό να σταθεί για 30 λεπτά σε δροσερό σημείο. Ψήνετε τις κρέπες σε δυνατή φωτιά, σε πολύ ζεστό τηγάνι, που ανά μία κρέπα αλείφετε το τηγάνι με βούτυρο. Σάλτσα: Ανακατεύετε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το αλεύρι. Προσθέτετε το γάλα και χτυπάτε καλά μέχρι να βράσει η σάλτσα. Αλατοπιπερώνετε, κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα 3 τέταρτα της τριμμένης γραβιέρας, το στήθος κοτόπουλου ψιλοκομμένο και την κρέμα γάλακτος. Βάζετε μια κουταλιά από αυτό το μείγμα σε κάθε κρέπα. Τυλίγετε ή διπλώνετε τις κρέπες στα 4. Τις τοποθετείτε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και τις πασπαλίζετε με την υπόλοιπη γραβιέρα και μερικούς κύβους βούτυρο. Τις βάζετε σε δυνατό φούρνο για να γκρατιναριστούν.

Διαβαστε τη συνταγη στο sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία